Om oss | nordiskand.se

Om oss

Om oss

Nordiska Neon & Diod AB erbjuder attraktiva produkter till bra priser, och hoppas att vi inom skylt- och reklamindustrin ska bli kundernas förstaval. Vi arbetar hårt, har stor kunskap på området och är noggranna, pålitliga och håller det som bestämts. Att du som kund ska känna dig nöjd är det viktigaste för oss. Har du några frågor är du alltid välkommen att höra av dig.

Var finns vi?

Du hittar oss på Gjutjärnsgatan 1 på Bäckby i Västerås, mitt i Mälardalen. Vi har kunder i hela Sverige och resten av Norden, och arbetar framför allt för olika skylt- och reklamföretag.

Vilka är vi?

Nordiska Neon & Diod AB startades 1974 av Rainer Helmros och till en början bestod verksamheten enbart av att tillverka och reparera neonrör. Med teknikens utveckling har även företagets verksamhet förändrats. Idag väljs ofta andra alternativ.

Sen 2001 drivs företaget av Johnnie Apel. Idag har företaget sju anställda, fördelade på en försäljnings- och marknadsavdelning och en produktionsavdelning.

Vad gör vi?

Verksamheten har idag fokus på att tillverka och marknadsföra produkter till skylt- och reklamindustrin, och då framför allt inriktat på neon- och diodprodukter.

Eftersom vi har fått många frågor och önskemål om montering och demontering av skyltar erbjuder vi idag också hjälp med montage och service. Vi har rejäla och välutrustade montagebussar och skyliftar som gör att vi kan möta våra kunders önskemål. Behöver du hjälp med montage någonstans i Mälardalen är du välkommen att höra av dig.

Vår Vision

Att genom hårt arbete, genomförda löften, bra priser och attraktiva produkter bli våra kunders första val som leverantör till skylt- och reklamindustrin.

Kontakta oss

Vi hjälper gärna till om du har frågor som rör skyltar med dioder, ledskyltar eller neonskyltar, både när det handlar om att skapa nya och att ta hand om skyltar som behöver underhåll. Du kan också vända dig till oss om du har frågor kring eller behov av hjälp med montering eller demontering.

Du når oss på telefonnummer 070-5255056 och kan mejla till johnnie@nordiskand.se

Johnnie Apel
johnnie@nordiskand.se
Telefon: 070-5255056

Tommy Gustafsschiöld
info@nordiskand.se
Telefon: 070-7583520

Piero Verrone
piero@nordiskand.se
Telefon: 070-7693725

Anne Gustafsschiöld
Telefon: 072-7299287

Daniel Verrone
Telefon: 073-6873590

Patrik Apel
Telefon: 072-2522575