Om Oss


Vårt mål är att genom hårt arbete, genomförda löften, bra priser och attraktiva produkter, bli våra kunders förstaval som leverantör till skylt- och reklamindustrin

 

 

Vilka är vi?

Vår verksamhet bygger på tillverkning och marknadsföring av produkter till skylt- och reklamindustrin. Vårt fokus ligger på neon och diod produkter. Företaget startades 1974 av Rainer Helmros och bestod då enbart av tillverkning och reparation av neonrör. Sedan 2001 drivs företaget av Johnnie Apel. Nordiska N & D´s inriktning har utvecklats ihop med lysdiodernas utveckling och intåg. Idag så byts mer och mer neon ut mot lysdioder.  

Var finns vi

Vi finns på Gjutjärnsgatan 1 på Bäckby, beläget mitt i Mälardalen. Vi är idag sju anställda fördelade på en försäljnings- och marknadsavdelning och en produktionsavdelning. Våra kunder är skylt- och reklamföretag som finns representerade över hela Sverige samt i övriga Norden.

Vår Vision

Att genom hårt arbete, genomförda löften, bra priser och attraktiva produkter, bli våra kunders förstaval som leverantör till skylt- och reklamindustrin.

Nu erbjuder vi även hjälp med montage & service Vi har fått många förfrågningar från våra kunder, om vi har tjänster gällande olika typer av montering och demontering. Därför har vi nu en rejäl & välutrustad montagebuss till vårt förfogande för att bemöta våra kunders önskemål. Om Ni behöver hjälp med montage i Mälardalen så är ni välkomna att komma med en förfrågan.

Kontakt


Nordiska Neon & Diod AB

Gjutjärnsgatan 1
721 33 Västerås Sweden

info@nordiskand.se
021 - 14 35 20
021 - 24 901

Om Oss


Vårt mål är att genom hårt arbete, genomförda löften, bra priser och attraktiva produkter, bli våra kunders förstaval som leverantör till skylt- och reklamindustrin.

Läs mer

Nyhetsbrev


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av våra nyheter och erbjudanden.